Blog

Segueix les notícies d'última hora, esdeveniments, activitats, a més de les últimes a més de les últimes fotos i vídeos a VilarencAqua.

Alessia Bertolino, padrina de la carrera de la dona de Motril 2019


#

Calafell, 23 d'Octubre 2019

ALESSIA BERTOLINO PADRINA DE LA 3a EDICIÓ DE LA CARRERA DE LA DONA DE MOTRIL 2019 I RECONEIXEMENT ESPORTIU

La nostra monitora i entrenadora del Vilarenc Aqua Alessia Bertolino, apadrina aquest passat diumenge 13 d'octubre a Motril la 3a Edició de la Carrera de la Dona a favor de la lluita contra el càncer de mama, rebent del Club Esportiu Ultra Tri i de tots els motrilenys el reconeixement esportiu per la seva participació l'Ultra Tri Spain 2019. Pocs minuts abans de donar principi la carrera solidària, Alessia, no s'esperava la sorpresa que tenien preparada per a ella per ser la primera i única dona finisher de la història del ultraman de la Costa Tropical. Li va fer lliurament del trofeu Miguel González en nom de l'entitat esportiva. L'Ultra Tri Spain va tenir lloc el mes de maig passat en la capital de la Costa Granadina, sent considerat un dels ultramans més durs del món, en gran part, a causa dels més de 7.000 m de desnivell acumulats que els participants han d'afrontar en les dues jornades ciclistes de la prova.

Paral·lelament el dissabte 12, Alessia va oferir, amb gran èxit d'assistència, una xerra col·loqui sota el títol “l'esperit de la superació en la dona”, explicant la seva trajectòria professional i esportiva i els obstacles que durant la mateixa ha hagut de superar per ser dona i triatleta. Amb aquesta xerrada, Alessia va voler destacar l'esperit de superació i lluita de les dones enfront de qualsevol adversitat i va recordar que les autèntiques protagonistes del cap de setmana eren totes les dones, mares, àvies, treballadores o esportistes del món. Elles si són les autèntiques lluitadores, especialment aquelles que han de fer front dia a dia a la malaltia i lluitar per a superar-ho. A totes elles els va dedicar aquest reconeixement esportiu i cada quilòmetre que recorre durant les seves competicions.

Des de Vilarenc Aqua volem donar-li nostra més sincera enhorabona per aquest reconeixement i animem a totes les dones a no deixar mai de lluitar front qualsevol adversitat o obstacle que la vida els col·loqui en els seus camins.

Articles relacionats


Pèrdua de pes (NEAT) 12-11-2019 Fitness

Factors que intervenen en la pèrdua de pes, com augmentar la despesa energètica i explicació del NEAT.

Llegir més

Alessia Bertolino, padrina de la carrera de la dona de Motril 2019 13-10-2019 Fitness

Alessia Bertolino, padrina de la carrera de la dona de Motril 2019 i reconeixement esportiu.

Llegir més
x
Aquesta lloc web està utilitzant cookies. Més informació. Acceptar
Volver al arriba